gourmet, steengrill & fondue

Dagverse bereiding!

Plaats uw bestelling voor de lekkerste gourmet-, steengrill- en fondueschotels  gemakkelijk online, aan de balie of bel even naar de slagerij. 

Omdat wij al ons gourmet & fonduevlees zelf dagvers bereiden, kunnen wij onze schotels zowel gemarineerd als ongemarineerd aanbieden. Neem gerust contact op voor een op maat gemaakte schotel of speciaal verzoekje. 

Belangrijk: heeft u eters met een allergie? Laat ons dit zo snel mogelijk weten! Wij maken dan een individueel schoteltje om kruisbesmetting te voorkomen.

luxe gourmetschotel van slagerij eeken in alkmaar

Gourmet- & Steengrillschotels uit eigen Slagerij

Wij rekenen hiervoor 300gr p.p. U kunt kiezen tussen een gemarineerde of naturel schotel

Onze Gourmetschotel Standaard

ONZE Gourmetschotel Deluxe

Los bij te bestellen (meerprijs)

andere speciale wensen: we verzorgen ze graag​

Fondueschotel uit eigen Slagerij

300gr p.p. U kunt kiezen tussen een gemarineerde of naturel schotel

Fondueschotel Standaard

Fondueschotel Deluxe

GOURMET Recepten & Inspiratie

Op onze receptenpagina vindt u lekkere inspiratie voor gourmet, steengrill en fondue. Onder andere een uitgebreide lijst van ideeën voor een oer-Hollandse familiegourmet (mede-mogelijk gemaakt door alle suggesties van onze vaste klanten, waarvoor dank!). En een leuk alternatief voor een wat meer ‘volwassen’ gourmet in de vorm van een recept voor Alpenraclette.

Voor fondue steelt u de show met ons recept voor de klassieke oliefondue, ook weer met een heleboel lekkere ideeën voor wat u daarbij kunt serveren, of kunt u eens avontuurlijk op de Aziatische tour met ons recept voor een ‘bouillonfondue anno nu’. Geinspireërd op de Aziatische hotpot-cultuur, ontzettend lekker én ook nog eens mega gezond!