gourmet, steengrill & fondue
Dagverse bereiding!
Plaats uw bestelling voor de lekkerste gourmet-, steengrill- en fondueschotels gemakkelijk online, aan de balie of bel even naar de slagerij.
Omdat wij al ons gourmet & fonduevlees zelf dagvers bereiden, kunnen wij onze schotels zowel gemarineerd als ongemarineerd aanbieden. Neem gerust contact op voor een op maat gemaakte schotel of speciaal verzoekje.
Belangrijk: heeft u eters met een allergie? Laat ons dit zo snel mogelijk weten! Wij maken dan een individueel schoteltje om kruisbesmetting te voorkomen.
Gourmet- & Steengrillschotels uit eigen Slagerij
Wij rekenen hiervoor 300gr p.p. U kunt kiezen tussen een gemarineerde of naturel schotel
Onze Gourmetschotel Standaard
- biefstuk
- varkenshaas
- kipfilet
- hamburger
- katenvink
- pancetta burger
- shoarma (gemarineerd of ongemarineerd)
ONZE Gourmetschotel Deluxe
- biefstuk
- varkenshaas
- kipfilet
- hamburger
- katenvink
- pancetta burger
- lamshaas
- kalfsoester
Los bij te bestellen (meerprijs)
- lamsrack (gemarineerd / ongemarineerd)
- mini spiesjes gourmetgarnalen
- zalmfilet
- koude sauzen
- warme sauzen
Fondueschotel uit eigen Slagerij
300gr p.p. U kunt kiezen tussen een gemarineerde of naturel schotel
Fondueschotel Standaard
- biefstuk
- kipfilet
- varkenshaas
- hamburgerballetje
- kerrieballetje
- slavinkje
Fondueschotel Deluxe
- biefstuk
- kipfilet
- varkenshaas
- hamburgerballetje
- kerrieballetje
- slavinkje
- lamshaas
- kalfsoester
GOURMET Recepten & Inspiratie
Op onze receptenpagina vindt u lekkere inspiratie voor gourmet, steengrill en fondue. Onder andere een uitgebreide lijst van ideeën voor een oer-Hollandse familiegourmet (mede-mogelijk gemaakt door alle suggesties van onze vaste klanten, waarvoor dank!). En een leuk alternatief voor een wat meer ‘volwassen’ gourmet in de vorm van een recept voor Alpenraclette.
Voor fondue steelt u de show met ons recept voor de klassieke oliefondue, ook weer met een heleboel lekkere ideeën voor wat u daarbij kunt serveren, of kunt u eens avontuurlijk op de Aziatische tour met ons recept voor een ‘bouillonfondue anno nu’. Geinspireërd op de Aziatische hotpot-cultuur, ontzettend lekker én ook nog eens mega gezond!