Huisgemaakte traiteursmaaltijden & belegde broodjes

Lekker makkelijk!

In onze winkel bieden we een traditioneel assortiment aan verse maaltijden zoals stoofschotels, stamppotten of lasagnes, maar ook heerlijke (ingevroren) soepen en 1-persoons pizza’s van traiteur kwaliteit. Uiteraard zijn al deze gerechten uit eigen keuken, en hoeft u deze thuis enkel nog op te warmen.

Vanaf 10:00 kunt u in de winkel aan de Oudegracht ook terecht voor heerlijk belegde broodjes, uiteraard vers van het mes. We werken hiervoor samen met lokale bakkerij Beerse.

Kant en klare maaltijden of traiteursmaaltijden zoals stamppotten en broodjes van de slager

Zakelijke catering

Naast BBQ catering verzorgen wij op aanvraag ook lunchcatering / broodjescatering in Alkmaar en omgeving. We stellen hiervoor een gevarieerde selectie van belegde broodjes samen, met vleeswaren en lekkere salades uit de slagerij. Ook stamppotbuffetten of (vrijdagmiddag)borrelplanken behoren tot de mogelijkheden.

Broodjescatering

Gevarieerde selectie van belegde broodjes, met vleeswaren, jonge of oude kaas en de lekkerste broodsalades uit de slagerij. Naar wens aangevuld met onze huisgemaakte soepen en/of warme saté.

Stamppotbuffet

Op maat gemaakt buffet van een of verschillende winterse stamppotten. Met huisgemaakte rookworst, de lekkerste gehaktballetjes en eventueel een lekkere soep vooraf.

Borrelplank

Lekkere borrelplank voor de vrijdagmiddagborrel. Met charchuterie, een hard kaasje, olijfjes, verschillende broodsalades, tapenades en uiteraard compleet met vers afgebakken stokbrood. 

Maaltijd van de week & Broodje van de week

 

Meer van de traiteur! Binnenkort gaan we aan de slag met het vernieuwen en uitbreiden van onze maaltijden en broodjes. Heeft u een maaltijd of een speciaal broodje in gedachten dat u graag bij ons in het assortiment ziet als weekspecial (of misschien wel permanent)? We horen het graag!