AANBIEDINGEN & Spaar(acties)

125 JAAR SLAGERIJ EEKEN!

Sinds 2021 bestaat ons familiebedrijf 125 jaar. Om dit met u te vieren ontving u het gehele jaar, bij een minimale besteding van € 12,50 (ook op aanbiedingen) een speciaal actiekaartje in de winkel. Hiermee maakte u iedere maand kans op een leuke verjaardagsprijs én de hoofdprijs aan het einde van ons feestjaar: een volledig verzorgd diner aan huis, inclusief privé-chef t.w.v. € 425,- voor 2 tot 4 personen.

Update: deze winactie is inmiddels afgelopen. Alle prijswinnaars hebben persoonlijk bericht van ons gekregen. De uitslag is terug te zien op onze instagram pagina onder de highlight 125-jaar winactie.

Altijd voordeel aanbiedingen

Iedere week een nieuwe aanbieding voor vers vlees van de slager in Alkmaar

(W)eek aanbiedingen

VERS VLEES VOOR € 6,-
Bekend op maandag in de winkel en via social media, maar gelukkig de hele week geldig: vers kwaliteitsvlees of specialiteit van ‘t huis gemaakt van rund, kip of varken. Altijd genoeg voor een avondmaaltijd van 2 tot 4 personen en lekker voordelig!
Aanbieding voor drie soorten vleeswaren van de slagerij

Weekendtrio

3x BROODBELEG VOOR € 5,-
Drie soorten vleeswaren, of twee soorten vleeswaren en een bakje salade voor op brood. Geldig op vrijdag & zaterdag, zodat u altijd iets lekkers in huis heeft voor een zaterdagse lunch of een gezellig zondag’s ontbijtje!
Rundvlees bestellen in Alkmaar voor op de bigmeat bbq

Culinaire special

EVEN WAT ANDERS

Een kant-en-klare maaltijd of bijzondere stukje vlees dat ook nog eens lekker snel te bereiden is. De culinaire special wordt per stuk verkocht en heeft geen vaste prijs omdat de ingrediënten iedere keer anders zijn, maar is altijd aantrekkelijk geprijst!

Spaarkaart

Heeft u hem nog niet op zak? Vraag bij uw volgende bezoek dan om onze spaarkaart! U ontvangt een stempel bij iedere besteding van vijf euro binnen het winkelassortiment*. Een volle spaarkaart is tegen inlevering € 7,50 waard. Een lekkere korting dus!

*m.u.v. catering-, kerst- en paasbestellingen, wel geldig i.c.m. aanbiedingen

spaarkaart van de slagerij voor korting sparen
onze cadeaubon voor bijvoorbeeld een bbq als relatiegeschenk of voor verjaardagen

Cadeaubon

Aan te passen naar een waarde voor winkeltegoed of een van onze producten zoals een barbecuepakket, gourmetschotel of borrelplank én geldig tot 2 jaar naar afgifte. In envelop, met slagerstouw vastgeknoopt aan een van onze lekkere wijntjes of samen met een kookboek en kerntemperatuurmeter in een leuke geschenkverpakking. We denken graag met u mee om er iets leuks van te maken!